Humanitarna akcija za uređenje igrališta Dječjeg vrtića Vukovar 1

Igralište vrtića kojeg su djeca koristila imalo je svega nekoliko sprava za igranje i to u raspadnutom stanju, stoga smo prošle godine inicirali i započeli humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za uređenje. 
 
Iznimno smo ponosni, zahvalni i sretni što smo na putu svoje humanitarne akcije ostvarili vrijedne kontakte kojima se do danas prikupilo oko 120.000,00 kn te se je tim novcem nabavilo i montiralo veliko 'kombinirano igralo'.
 
Ali ne želimo tu stati, želimo djeci u Vukovaru još toga dati, osigurati im još više novih sprava za igranje i staviti osmijeh na njihova lica.
 
Do 20.09.2017. godine, u vremenu od 08. - 20.00 sati  traje naša humanitarna akcija za uređenje igrališta Dječjeg vrtića Vukovar 1 te organiziramo prodaju majica sa otiskom crteža klinaca i klinceza navedenog vrtića. Akciju podupire Udruga darivatelja krvi sa svojim majicama, a pridužuju nam se i navijači Dinama, koji su također donirali određeni broj majica u ovu svrhu.
 
 
Majice sa otiskom crteža klinaca i klinceza Dječjeg vrtića Vukovar 1, Mitnica i navijača Dinamo prodavati će se na tri lokacije, u vremenu od 08.00 - 20.00 sati:
1. štand na Trgu bana Josipa Jelačića (kod Manduševca)
2. štand na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg)
3. prostor Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12
 
Cijena svih majica, odnosno, iznos donacije je simboličnih 60,00 kn.
 
Također, ovom humanitarnom projektu može se pridonijeti i izravnom uplatom donacije na broj računa za posebne namjene - humanitarni račun Udruge:
Zagrebačka banka IBAN: HR2923600001501976754
 
Udruga darivatelja krvi i Dječji vrtić Vukovar 1, Mitnica svakom će donatoru darovati prekrasnu "Zahvalnicu".
 
 
NAPOMENA:
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, akcija će se do poboljšanja vremena održati isključivo u prostoru Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12.
Radno vrijeme Udruge je od pon - pet, od 08.00 - 20.00 sati. Pozivamo sve darivatelje krvi i one koji to nisu da nas posjete i svrate na razgovor, druženje i osvježenje.
 
 
Veselimo se susretu. Navratite  smileyyes

Rubrika: