Akcija darivanja krvi, 25.10.2019.

Povodom obilježavanja Dana darivatelja krvi u RH, u prostoru Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, Petrova 3, organiziramo akciju darivanja krvi.

Pozivamo sve darivateljice i darivatelje krvi te one koji to žele postati, da odvoje trenutak svog vremena i pomognu potrebitima da ozdrave ili im čak spase život i tako postanu istinski heroji heart

U vrijeme kada tisuće mladih napuštaju Lijepu našu, sve je manje onih koji krv mogu dati, a sve potrebitih sugrađana, onima kojima su doze svježe i sigurne krvi neophodne za ozdravljenje.

Za sve darivateljice i darivatelje krvi koji se odazovu na akciju darivanja krvi..Udruga darivatelja krvi je na licu mjesta uz potporu više donatora (Klara zagrebačke pekarne; CaoCao, Mlinar; kiflice, Dukat Hrvatska; čokoladno mlijeko..) osigurala zakusku i osvježenje. Također, pozivamo sve drage darivateljice i darivatelje krvi da se poslije darivanja krvi pridruže domjenku u prostoru udruge, na adresi Tomašićeva 12, a na kojem ćemo sve darivateljice i darivatelje krvi počastiti delicijama koje smo osigurali uz potporu Purex Hrvatska, @PPK, LONIA te uz osvježenje vrhunskih craft piva doniranih od strane LAB Split - Craft Brewery - BARBA, Daruvarska Pivovara, Pivovara Medvedgrad, Zmajska pivovara, Zagrebačka pivovara). Gradska skupština Grada Zagreba financijski je podržala aktivnost izrade prigodnih promotivnih majica.

Podijelite poziv, povedite prijatelje, članove obitelji, kolege..naravno, najmlađima se posebno veselimo heart

Vidimo se na akciji darivanja krvi u HZTM, Petrovoj 3, 25.10., od 11.00 do 14.00 sati!

Rubrika: