Prostor Udruge darivatelja krvi

Grad Zagreb prepoznao je od koliko su važnosti aktivnosti Udruge darivatelja krvi te nam je dodijelio prostor na privremeno korištenje.

Prostor Udruge darivatelja krvi nalazi se u Ulici Nikole Tomašića 12, u prizemlju (blizina Martićeve, Bauerove, Trga žrtava fašizma, Dukljaninove..)

Sve darivatelje krvi ali i one koji to nisu, sve ljude dobre volje pozivamo da navrate u prostor Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12.

Želeći pružiti ugodan prostor onima koji će navraćati u njega, pomno smo birali detalje koji se nalaze u prostoru Udruge, stoga smo prostor ukrasili jedinstvenim slikama o krvi i darivanju krvi, na čemu zahvaljujemo Hrvatskom Crvenom križu što nam je ustupio iznimne i rijetke fotografije, a koje mnoge od njih sežu u daljnju prošlost.

Željeli smo urediti prostor u kojem ćete se osjećati opušteno i ugodno, stoga smo za Va pripremili prostor u kojem možete popiti kavu, čaj, sok, pivo.

U središnjem dijelu smo pripremili prostoriju za druženje, a kojom dominira veliki biljarski stol te pikado i stolni nogomet.

S posebnom pažnjom smo uredili dječji kutak, što nam je bilo posebno važno jer želimo u našem prostoru vidjeti što više djece, jer i oni provodeći vrijeme u prostoru Udruge stječu pozitivan stav prema krvi te im to postaje nešto 'normalno', nešto što će i oni 'raditi kada odrastu'. Također, u njihovom dijelu provodimo radionice, crtamo sa njima kapljice krvi, a naša maskota Crvenkapljica se igra sa njima te im kroz igru ukazuje koliko je darivanje važno u spašavanju ljudskih života.

U prostoru se ujedno nalazi i uredski, administrativni dio u stražnjem dijelu.

Pozivamo Vas i Vaše najmilije da nas posjetite u prostoru Udruge darivatelja krvi, Tomašićeva 12.
Navratite na kavu, čaj, sok, pivu, kolač, na druženje, na naše radionice, povedite najmlađe, za koje smo uredili poseban prostor/igraonicu, a u kojoj se mogu bezbrižno igrati, dok smo za Vas odrasle opremili prostor sa biljarskim stolom, pikadom, stolnim nogometom.

Navratite u Tomašićevu 12, družite se s nama i postanite dio naše obitelji darivatelja krvi!