Poruka greške

Notice: Undefined index: und u include() (red 41 od /home/uddkhr/public_html/drupal/sites/all/themes/uddk/templates/views/gallery/page/field-collection-item--field-images.tpl.php).

Nagrade

Nagrada Medicina

Dobitnik nagrade "Medicina" za akademsku godinu 2014/15. je Udruga darivatelja krvi.

Nagrada „Medicina“ dodjeljuje se za humanost i etičnost u čast i slavu Medicine, Čovjeka i Humanosti, u znak zahvale u spašavanju ljudskih života.

Ljubazno zahvaljujemo Odboru za dodjelu Nagrade „Medicina“, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu što je odlučio dodijeliti nagradu za humanost i etičnost upravo Udruzi darivatelja krvi  kao jedno od najvećih priznanja koje dodjeljuje taj Fakultet, te posebnu zahvalu upućujemo predsjedniku Odbora, akademiku Marku Pećini na svemu što je učinio za Udrugu darivatelja krvi, kao i dekanu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr.sc. Marijanu Klarici.

Nagrada “Medicina” uručena nam je na svečanoj sjednici dana 17.12.2015. godine s početkom u 13:00 sati na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Neizmjerno smo zahvalni na ovoj predivnoj Nagradi. Iznimna je čast primiti ovakvu Nagradu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.